Získejte zdarma analýzu současného stavu včetně analýzy z pohledu kybernetické bezpečnosti

Bezpečnostní rizika se neustále mění, a proto jsme tu, abychom vám poskytli špičková řešení kybernetické bezpečnosti.

Chci vědět více

Pracujte rychleji s intuitivním cloudovým prostředím

Získejte intuitivní lokální cloudové prostředí s umělou inteligencí, které zjednodušuje správu a mění provoz orientovaný na infrastrukturu na provoz zaměřený na aplikace. Posilněte své podnikání inteligentním samoobslužným poskytováním služeb a zároveň spravujte a chraňte pracovní zatížení v hybridním cloudu z jediné cloudové konzole.

HPE Alletra Storage MP – Budoucnost úložiště

Zachovejte svá data v bezpečí

Zajímá vás, jaké hrozby hrozí vaší digitální bezpečnosti? Nabízíme vám analýzu ZDARMA, abychom identifikovali potenciální rizika a poskytli vám doporučení pro zlepšení ochrany vašich dat a sítí.

Nechte nás provést komplexní analýzu a poskytnout vám klíčové informace o stavu vaší kybernetické bezpečnosti. Vaše bezpečnost je pro nás prioritou.


Proč si vybrat HPE GreenLake for Block Storage?

Služba HPE GreenLake pro blokové úložiště, postavená na úložišti HPE Alletra MP, zkracuje čas potřebný k získání informací díky extrémní rychlosti a odezvě pro vaše moderní, tradiční a konsolidovaná smíšená pracovní zatížení, která jsou citlivá na latenci.

Toto úložiště, dostupné vždy a všude, pohání nejpokročilejší umělá inteligence pro infrastrukturu. Proč je to důležité? Protože autonomní operace poháněné umělou inteligencí zbaví vaši organizaci nekonečného řešení akutních problémů. Se službou řízenou umělou inteligencí můžete předvídat poruchy a předcházet jim dříve, než nastanou.

Vaši administrátoři se mohou spolehnout na doporučení řízená umělou inteligencí a zbavit se tak dohadů při správě datové infrastruktury. Automatizace prediktivní podpory a přímý přístup k odborníkům jim pomůže eliminovat časově náročné eskalace.

Snížení obchodního rizika

100 % dostupnost dat pro kritické aplikace

Rychlejší dosažení hodnoty

99 % úspora provozního času díky přístupu založeného na záměrech. Administrátoři mohou sami poskytovat úložiště pro rychlejší nasazení aplikací

Řešení problémů pomocí umělé inteligence

86 % problémů je automaticky předpovídáno a vyřešeno pomocí špičkového systému AIOps

Proč REXONIX?

Osobní přístup

Jsme ryze českou společností. Svým zákazníkům nabízíme specializované a odborné služby v oblasti IT/ICT s pokrytím celé ČR.

Úspora nákladů

Naše specializované služby v oblasti virtualizace infrastruktury pomáhají zákazníkům dosáhnout úspor nákladů a optimalizovat výkon jejich IT prostředí.

Servisní podpora

Zajistíme provoz Vašich řešení od základní dostupnosti po 24x7 v rámci celé České republiky.

ICT Bezpečnost

Poskytujeme komplexní ochranu vašich dat, sítě a informačních systémů. Pohlídáme i to zda jste v souladu s GDPR.

Komplexní řešení

Zajišťujeme komplexní návrh, dodávku nebo pronájem systémů včetně následné podpory, monitoringu nebo kompletní správy řešení z oblasti IT.